mindre skrift / større skrift

Ledig? Hvis du bliver ledig og er fyldt 50 år, kan du med fordel blive medlem i Senior Erhverv. I dette netværk har du sammen med andre i samme situation mulighed for at skabe dig selv og øvrige medlemmer et nyt job.

I Senior Erhverv er selvaktivering og ”hjælp til selvhjælp” det bærende element i jobsøgningen. Du er med til at tilrettelægge aktiviteterne i foreningens arbejdsgrupper og har stor indflydelse på aktivitetsniveauet.

Mere arbejdskraft til virksomheder

Mange virksomheder ser muligheder i rekruttering af nye medarbejdere blandt fleksible og erfarne seniorer. Det kan være seniorer, der ønsker job på helt sædvanlige vilkår på fuld tid, eller det kan være seniorer, der er parat til at yde en helt anden indsats et helt andet sted end hidtil. Og det kan være seniorer, der i kraft af viden og erfaring kan være til rådighed for sparring, coaching, konsulentbistand m.v.

Medlemsskab

Kontakt Silkeborg afdeling for nærmere information om medlemsskab af Senior Erhverv. Medlemskontingent kr. 200 pr.år.

Her kan du hente vores indmeldelsesskema og Tro og Love erklæring som skal udfyldes og afleveres ved din indmelding. Foreningens vedtægter kan hentes her.

Find os

Bliv medlem i Silkeborg


Navn
Telefon
e-mail:*
Adresse postnr/by

Vigtig Information om kontorets åbningstid

Kontoret er åbent som (næsten) normalt igen ! 
Vi skal dog stadig overholde regler og retningslinjer fra myndighederne. Derfor må der maximum kun være 15 personer på kontoret samtidigt
Vi har udarbejdet en lille guide om, hvordan skal vi omgås og den hænger flere steder på kontoret. Du skal læse den og afspritte dine hænder når du ankommer. 
Vi glæder os til at se dig. 

Sommerferie

Ferielukket i uge 28-31 dvs. fra og med fredag d. 3. juli til og med mandag den d. 3. august.
E-mails bliver læst og besvaret dagligt og telefonopkald bliver stillet om til vagthavende. Ved behov for hurtig og personlig kontakt skal man sende en SMS til tlf. 20 98 74 01.
God sommer!

Sparring & Coaching

Jobsøgnings-coaching om alt det svære med din jobsituation, kompetencer, ansøgninger, CV'et og jobsamtaler. 

Lars Skafte har mere end 6 års erfaring som jobrådgiver og rådgiver hos os på disse dage:

2020
  2. juli
13. august
27. august
10. september
24. september
  8. oktober
22 oktober
  5. november
19. november
  3. december
17. december

Tilmelding er nødvendig (Tlf./Mail)