Velkommen til Senior Erhverv Silkeborg

 

Senior Erhverv Silkeborg er et netværk for stabile og erfarne seniorer, der søger nye udfordringer. Netværket ligger op til et stærkt samarbejde med erhvervslivets parter og det officielle beskæftigelsessystem. 

Senior Erhverv står for frivillig indsats i arbejdsformidling som supplement til offentlig og privat indsats. Ledige seniorer og seniorer med ønske om et længere arbejdsliv, bidrager i fællesskab i Senior Erhverv med at etablere et arbejdsliv for seniorer.

Hos Senior Erhverv finder erhvervslivet medarbejdere med betydelig erhvervskompetence. Disse medarbejdere vil ofte hurtigt kunne træde direkte ind i virksomhedens team af professionelle medarbejdere.

 

Senior Erhverv Silkeborg er sammen med 23 andre netværk med i den landsdækkende portal Senior Erhverv Danmark.

Få mere at vide om vore seniorer ved at kontakte kontoret.

 

Find os

Sparring med Lars

Jobsøgningsrådgivning:
CV, Ansøgning, Samtalen.
12. januar kl. 9:00-12:00
26. januar kl. 9:00-12:00
 9. februar kl. 9:00-12:00
Tilmelding er nødvendig.

Hvordan ser HR konsulenten på din ansøgning

Vi har fået et medlem som i årevis har arbejdet som HR konsulent og nu vil dele ud af hendes erfaringer. Bente Refslund vil fortælle om jobsøgnings processerne og fortælle om, Hvordan definerer virksomheder den ønskede profil. Hvordan annonceres efter profilen. Hvordan udvælges de ansøgere der skal til samtale. Hvordan gennemføres samtalen. Hvad der lægges vægt på. Er der trick-spørgsmål som kan forventes under samtalen og meget mere. Der vil også være tid til at stille spørgsmål…

Tirsdag den 7. Februar kl. 9:30-11:00 Tilmelding er nødvendig senest kl. 12 dagen før.

  • instagram takipci hilesi - hacklink satışı - instagram takipci satin almak