mindre skrift / større skrift

Velkommen til Senior Erhverv Silkeborg

 

Senior Erhverv Silkeborg er et netværk for stabile og erfarne seniorer, der søger nye udfordringer. Netværket ligger op til et stærkt samarbejde med erhvervslivets parter og det officielle beskæftigelsessystem. 

Senior Erhverv står for frivillig indsats i arbejdsformidling som supplement til offentlig og privat indsats. Ledige seniorer og seniorer med ønske om et længere arbejdsliv, bidrager i fællesskab i Senior Erhverv med at etablere et arbejdsliv for seniorer.

Hos Senior Erhverv finder erhvervslivet medarbejdere med betydelig erhvervskompetence. Disse medarbejdere vil ofte hurtigt kunne træde direkte ind i virksomhedens team af professionelle medarbejdere.

 

Senior Erhverv Silkeborg er sammen med 23 andre netværk med i den landsdækkende portal Senior Erhverv Danmark.

Få mere at vide om vore seniorer ved at kontakte kontoret.

 

Find os

Svampetur

Vi skal på svampejagt igen! Vi har hyret naturvejlederen Jan Kjærgaard til at tage med os i skoven og lære os hvad der må og ikke må spises. Invitationen til medlemmerne er udsendt via Email, vi glæder os til dagen! Kontakt kontoret hvis du mangler info om turen.

Torsdags gåture

Ferien er slut! Vi har igen gang i vores fælles torsdags gåture - sjovt nok om torsdagen. Kontakt kontoret hvis du vil vide mere.

  • instagram takipci hilesi - hacklink satışı - instagram takipci satin almak