mindre skrift / større skrift
     Senior Erhverv Nordjylland - SEN - er et upolitisk netværk for aktive ledige og jobsøgende over 50 år med CV på jobnet.dk.

Senior Erhverv Nordjylland - SEN - er et af 23 selvstændige netværk i Senior Erhverv Danmark, der dækker hele landet.

Senior Erhverv Nordjylland - SEN - samarbejder med alle landets øvrige netværk og specielt med de 7 øvrige netværk i Midt- og Nordjylland. Det er SE Vendsyssel i Hjørring, SE Aarhus, SE Søhøjlandet i Silkeborg, SE Midtjylland i Herning, SE Skive i Skive og Viborg, SE Nordvestjylland i Holstebro, Lemvig og Struer og SE Kronjylland i Randers.

Senior Erhverv Nordjylland - SEN - er organiseret i følgende arbejdsgrupper:

- Medlemsgruppen, der varetager driften af netværkets kontor samt tager hånd om nye medlemmer.

- IT-gruppen, der vedligeholder netværkets hjemmeside og IT-værktøjer.

- Virksomhedsgruppen, der opsøger virksomheder i netværkets dækningsområde for at afdække behovet for arbejdskraft.

- Endvidere har Senior Erhverv Nordjylland - SEN en bestyrelse på 5 - 7 medlemmer, der varetager netværkets overordnede planlægnings - og strategiarbejde.

Nyheder/info

Er du jobsøgende

• Forbedre dine jobmuligheder via øget netværk ?

• Synliggøre dine kvalifikationer overfor lokale

arbejdsgivere?

• Holde dig aktiv blandt energiske kolleger ?

• Helst klare dig selv, men ikke nødvendigvis alene?

• Være med i et landsdækkende, frivilligt netværk

med andre jobsøgende seniorer ?

Så kom til ÅBENT HUS

Torsdag den 28. september 2017 kl. 10-14

Systemvej 10
    9200 Aalborg SV