mindre skrift / større skrift

Esbjerg Senior Erhverv en del af paraplyorganisationen Senior Erhverv Danmark, der for øjeblikket består af 24 selvstændige afdelinger.

 

Vi kan tilbyde dig følgende som medlem:

 

  • Vi vil sørge for, at du ikke kun er aktiv i forhold til arbejdsmarkedet. Vi kræver et vist aktivitetsniveau fra din side hos os, da vi tror på, at du skal være aktiv på flere fronter for at komme tilbage til arbejdsmarkedet. Da vi alle er forskellige, skal du naturligvis kun yde efter formåen. 

 

  • Da alle mennesker har forskellige kompetencer, kan du hos os lære nye kompetencer, og samtidig benytte dem, du allerede har. Det kan du gøre i vore grupper, der altid søger nye ideer og input fra medlemmerne. Du skal være velkommen i Medlemsservice-, PR- og/eller Virksomhedsservicegruppen. 

 

  • Du må hjertens gerne benytte en specifik kompetence eller viden sammen med andre medlemmer. Du kan fx arrangere møder, kurser eller workshops om relevante emner for medlemmerne. 

 

  • Vi promoverer dig over for erhvervslivet i Esbjerg og omegn ved at sende nyhedsbreve til virksomheder, som vi har aftaler med. De kan følge et link til den database dit CV ligger på.

 

  • instagram takipci hilesi - hacklink satışı - instagram takipci satin almak